13’ 450 KTM SXF won’t start

Related:
Create New Tag

2/28/2018 9:04 PM

I recently tore my bike done basically to the frame to give it a good cleaning and I sent out my suspension and completed all winter maintenance, after I reassembled the bike I started with no problems. I leaned it over and installed new rubbers in my rekluse and the bike won’t start. I have spark and I just put in a new fuel pump. I unplugged the roll over sensor to reset it, i just don’t know what else to do. Please help I’m headed south to battery park in 1 week

|

2/28/2018 10:16 PM

If you have spark it’s not the roll over sensor. Maybe when you leaned it over something clogged the injector? Did you see if you are getting fuel?

Maybe the plug fouled somehow?

|

2/28/2018 10:59 PM

Can you bump start it?

|

3/1/2018 3:57 AM

I have a rekluse auto clutch so you can’t bump start the bike, I have solid blue spark, and I still have spark even when I unplug the rollover sensor

|

3/1/2018 4:46 AM

FI codes?

|

3/1/2018 5:07 AM

Dirty or clogged injector could be the cause. Also go back and check the fuel pump connections. Was the new fuel pump an OEM unit or aftermarket unit? Is there inline fuel filters in the fuel lines?

Paw Paw

|

3/1/2018 10:45 AM

Pump is an oem replacement with all new filters, I also put a new in line filter in as well. This is my first fuel injected bike so I’m a little unsure on how to check injectors but I will give it a shot when I get home from work.

|

3/1/2018 10:46 AM

The FI light comes on for about 5 to 10 seconds when I first touch the starter

|

3/1/2018 11:08 AM

You hear the fuel pump cycle if you touch and release the starter button?

|

3/1/2018 11:15 AM

Upload video

|

Grip it and rip it

3/1/2018 2:59 PM

Fuel pump cycles, I’m trying to post the video

|