Website taking forever to load?

Related:
Create New Tag

2/17/2018 5:32 PM

Anyone else having issues getting onto the site and getting to the forum? Its taking a solid 2-3 minutes to load a page. Been like this since yesterday evening.

|

2/17/2018 5:34 PM

Me too.

|

2/17/2018 5:36 PM

Our IT guy is on it.

|

2/17/2018 5:42 PM

ML512 wrote:

Our IT guy is on it.

Roger that. First world problems I know. Just wanted to see if I was the outlier.

|

2/17/2018 5:46 PM

It just took me 15 minutes to post this

|

2/17/2018 5:48 PM

RCF wrote:

It just took me 15 minutes to post this

I know you're not exaggerating lol It seems to be fixed now.

|

2/17/2018 5:54 PM

I haven't been able to get on for about 20 mins or so.

But hey!! Great racing so far!

|

And there goes Jeffro. One of God's own prototypes. A super high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Pimpin' Ho's , Rollin' fatty's......drinkin' beers , beers , beers!! ~ Ja

2/17/2018 6:23 PM

Someone filled up the race server with pump gas.

|

2/17/2018 6:25 PM

Cleeng have taken over the hosting!

|

2/17/2018 6:27 PM

Pretty sure I can see the smoke coming out now grin grin

|

2/17/2018 6:33 PM

Painfully slow. Feels like vital hosting has gone back 20 years..lol

|

"Nothing happens until something moves"

2/17/2018 6:36 PM

Yes same here

|

2/17/2018 6:42 PM

Sorry all, we're aware, doing what we can.

|

2/17/2018 6:49 PM

Was thinking it was my internet. Glad to hear it’s on Vitals end lol

|