Rockstar Triple Crown MX Tour Rd. 3 - Prince George 2018

Related:
Create New Tag

6/7/2018 10:14 PM

Photo

2018 Rockstar Energy Drink Triple Crown - MX Tour - Round 3
Blackwater MX Park, Prince George, British Columbia, Canada

Live broadcast: http://www.rockstartriplecrown.com/live.html
Live timing: http://cmrc.tracksideresults.com/liveresults.asp
Results: http://cmrc.tracksideresults.com/class.asp

Saturday, June 9th, 2018
Schedule (PDT):

7:30am – Riders Meeting (Mandatory)
8:00am – 250 Pro Timed qualifying (15mins) **Unseeded
8:25am – 250 Pro Timed qualifying (15mins) **Seeded
8:50am – WMX Practice (10mins)
9:05am – 450 Pro Timed qualifying (15mins) **Seeded
9:30am – 450 Pro Timed qualifying (15mins) **Unseeded

9:55am – Track Maintenance

10:00am – Rockstar Pit Party Starts
10:15am – WMX Moto 1 (12mins +1 laps)
10:45am – 250 Pro Timed qualifying (15mins) **Unseeded
11:05am – 250 Pro Timed qualifying (15mins) **Seeded
11:25am – 450 Pro Timed qualifying (15mins) **Seeded
11:45am – 450 Pro Timed qualifying (15mins) **Unseeded

12:05am – Track Maintenance

12:25pm – WMX Moto 2 (12mins +1 laps)

**12:45pm – 250 Pro staging
1:00pm – Opening Ceremonies
1:10pm – 250 Pro Hot lap
1:20pm – 250 Pro Moto1 Start (25min + 2laps)
1:50pm – 250 Pro Podium interviews / Track Maintenance

**1:45pm – 450 Pro Staging
2:10pm – 450 Pro Hot Lap
2:15pm – 450 Pro Moto 1 Start (30mins + 2laps)
2:50pm – 450 Pro Podium interviews / Track maintenance

**2:45pm – 250 Pro Staging
3:10pm – 250 Pro Hot Lap
3:15pm – 250 Pro Moto 2 Start (25min + 2laps)
3:50pm – 250 Pro Podium Interviews / Track maintenance

**3:45pm – 450 Pro Staging
4:10pm – 450 Hot Lap
4:15pm – 450 Moto 2 Start (30mins + 2laps)
4:50pm – 450 Podium Interviews
|

6/8/2018 10:35 AM

Bump

|

6/9/2018 12:53 PM

i have no sound, is it just me?

|

6/9/2018 1:09 PM

I'vegotthenutz wrote:

i have no sound, is it just me?

I have sound. Refresh page and check if you didn't mute your speakers by accident.

|

"Sorry Goose, but it's time to buzz the tower."