Added reply in a thread Multiple email notifications? 8/11/2014 5:50 PM

I see that you were sent ~340 notifications in the last 24 hours, each triggered by a post in a thread that you have either posted in or manually subscribed to. 196 of those notifications are from this thread, none of which were incorrectly added or duplicates. ... more »

Added reply in a thread Editing posts feature not working? 8/7/2014 4:21 PM

Fixed

Added reply in a thread Editing posts feature not working? 8/7/2014 3:40 PM

No, apparently an unrelated code update triggered this issue. I'll let you know as soon as it's fixed.

Added reply in a thread Editing posts feature not working? 8/7/2014 2:15 PM

Thanks for the heads up, this is being addressed today.

Added reply in a thread Vital bog 12/31/2013 1:11 PM

Totally welcome - and I had no choice but to throw your joke under the bus to resolve this.

whistling
Added reply in a thread Vital bog 12/31/2013 1:05 PM

Added reply in a thread Vital bog 12/31/2013 12:07 PM

Database tuning FTW

cool
Less turned out to be more for one particular setting now that we're on new hardware.
Added reply in a thread Why? 12/23/2013 4:33 PM

Which iPhone version (3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5S) do you have?

Added a comment about press release Score a Sponsor: Scott Sports 9/19/2013 5:00 PM
aaronvitalmx

Test

0 0 0

This press release has 1 comment.

Added reply in a thread Psssst...mobile users... 9/16/2013 4:37 PM

It appears that this back-button issue is no longer occurring. If anyone is still experiencing it, please let us know. Thanks.

Added reply in a thread Why can't I upload pics???? 6/27/2013 1:27 PM

Which version of IE are you using to test? It works for multiple developers here (tested on versions 8, 9, and 10).

Added reply in a thread Why can't I upload pics???? 6/27/2013 10:14 AM

This issue has been fixed (was affecting IE versions before 10). Test away if you feel so inclined.

grin
Added reply in a thread Why can't I upload pics???? 6/26/2013 12:56 PM

For anyone experiencing this, are you using anything other than IE? That is the only browser where I'm seeing the issue.

Added reply in a thread Why can't I upload pics???? 6/26/2013 10:56 AM

Thanks for the heads up everyone. While I was unable to previously replicate on my current machine, I was just able to do so using a different one. Looking into now and will update this thread once fixed.

Added reply in a thread can someone please fix the bike check 5/13/2013 10:08 AM

All good now

Added reply in a thread HELP/BIKE CHECK 5/2/2013 9:36 AM

Got them and will test with them later today. Thanks again.

Added reply in a thread HELP/BIKE CHECK 5/1/2013 9:55 PM

Hey Marco, thanks for the update. Would you please email a few of the original images you uploaded to support@vitalmx.com? That would help me to troubleshoot the rotation issue you experienced. Your bike and bike pics look killer, by the way

cool
... more »
Added reply in a thread HELP/BIKE CHECK 5/1/2013 1:25 PM

Hi, which bike check are you referring to? I've checked this one in around 10 browsers (desktop and mobile) and do not see any rotation problems. If that is the one you are referring to, which OS and browser are you using?

Added reply in a thread New Profile Pic Not Showing 2/25/2013 10:10 AM

Sounds like a caching issue was occurring at the time. Everything good for you now?