Added reply in a thread Video still won't play 2/13/2017 11:23 AM

Determining a fix for this is still in progress since it has been nearly impossible for us to replicate. I should hopefully have an update later this week. Thanks for your patience.

Added reply in a thread Right Click Error 1/24/2017 9:38 PM

Issue has been fixed, sorry for any inconvenience.

Added a comment about photo Showa Spring with Air Assist 1/19/2017 4:17 PM
Showa Spring with Air Assist

A fix has been added to address the issue that some Android users were having. Please let me know here if the problem persists. Thanks.

0 0 0

This photo has 15 comments.

Added reply in a thread Not receiving PM's 1/11/2017 10:34 AM

Hello Gale19XX, I'm sorry to hear that you're experiencing this issue. This is being looked into and I will update you here once I have more information on the cause of it. Thank you for your patience.

Added reply in a thread Moto-Related forum issue 1/11/2017 9:48 AM

I assume you are referring to the Moto-Related link on this page? Assuming so, does it happen when you view the page in private/incognito mode? I've never heard of this happening before FYI.

Added reply in a thread Video still won't play 12/20/2016 6:36 PM

Very interesting. Would you mind also seeing if these open for you? http://v.vitalbmx.com/test/yt_720.mp4 http://v.vitalbmx.com/test/yt_1080.mp4 Both are copies of one of our YouTube videos: https://www.youtube.com/watch?v=wEBLEa_lTdA Please let me know ... more »

Added reply in a thread Video still won't play 12/19/2016 11:07 AM

Thanks for the feedback, it helps a lot. It looks like either the 2500k bitrate or the x720 dimensions are not supported in your case. One last test please: Test 1: http://v.vitalbmx.com/test/test_480_2500_h264_aac.mp4 Test 2: http://v.vitalbmx.com/test/test_720_1200_h264_aac.mp4 ... more »

Added reply in a thread Video still won't play 12/16/2016 8:13 PM

Thanks for the feedback, Kx125rider, much appreciated. One more test if you don't mind - which of these videos play for you on the same device you were having video playback problems? Test 1: http://v.vitalbmx.com/test/test_720_2500_h264_mp3.mp4 Test ... more »

Added reply in a thread Question, cant seem to run the video player on Vital 10/21/2016 10:16 AM

To anyone experiencing this - please let me know if the same issue occurs when viewing a video at the lowest possible quality setting (SD).

Also, please let me know if you experience the same issue on this video. Thanks.
Added reply in a thread so........everyone has zero posts now? 6/3/2016 12:30 AM

Fixed

cool
Added reply in a thread redirect after logging in 3/10/2016 9:10 AM

Hello - I see what you mean and will update you here once it is fixed.

Added reply in a thread Videos on Vital home page 1/19/2016 2:19 PM

To anyone experiencing this issue with videos on your iPad, please let me know here if it is still an issue for you, as we just published a fix to address this. Thanks.

Added reply in a thread Videos on Vital home page 12/14/2015 10:07 AM

Please let me know which iOS version your iPad is running - it could be related to that. It does work fine on my iPad (running iOS v 8.0.2).

Added reply in a thread Upload Photo button not working 7/30/2015 11:28 AM

Upload Photo issue should be resolved now. Please let me know if you are still experiencing this issue. Thanks.

Added reply in a thread Photo upload 7/30/2015 11:27 AM

Problem should be resolved now. Please let me know if you are still experiencing this issue. Thanks.

Added reply in a thread Upload Photo button not working 7/28/2015 9:38 AM

Version: Mobile , that is.

Added reply in a thread Upload Photo button not working 7/28/2015 9:38 AM

Click Version: Desktop at the bottom of the page.

Added reply in a thread Upload Photo button not working 7/21/2015 2:12 PM

For anyone still experiencing this issue on your iPhone or iPad, please list which version of iOS you are running. We have tested this in-house on various iOS versions and have been unable to replicate. Thanks.

Added reply in a thread We're sorry, but there was a problem with your request. We've been notified and are addressing the issue. 8/19/2014 9:24 AM

Totally welcome

Added reply in a thread We're sorry, but there was a problem with your request. We've been notified and are addressing the issue. 8/18/2014 6:48 PM

Fixed