4li2k73z Share your Vital activity on Facebook (More info)
close

RacerX Films not Available

MX Sports Medicine

C100_134460170_1282501970

Posts: 896

Joined: 6/21/2009

Location: Lakewood, CO USA

5/25/2012 12:45 PM

.

Am I the only one who can't get RX films to work?
I click on the page and NUTIN!

.

DPW

C100_img_0526_1391353376

Posts: 1405

Joined: 8/16/2006

Location: TX, USA

5/25/2012 1:30 PM

watching "Hangtown Remastered"...seems ok for me..


flash up to-date? reboot...diff browser?

MX Sports Medicine

C100_134460170_1282501970

Posts: 896

Joined: 6/21/2009

Location: Lakewood, CO USA

5/25/2012 6:34 PM

.

Seriously? Just me?
WTF?
Tried IE and Firefox.

.

Derpin' DJ

C100_danger_5_2_1395773311

Posts: 4388

Joined: 5/27/2011

Location: AUS

5/25/2012 7:43 PM

Doesn't work on chrome for me, but works in internet explorer.

Maybe I need to update flash or something

Dano39

C100_clip01

Posts: 388

Joined: 3/25/2012

Location: IDN

5/25/2012 8:07 PM

It's workin' for me. Old ass FF(3.6.3) and Flash(10.somethin').

shanhard

C100_pts_1406294413

Posts: 376

Joined: 3/29/2008

Location: Vienna, AUT

5/25/2012 8:20 PM

Did you wait longer than 5 seconds for the video plugin to load?
Try leaving it open for a bit and see if it loads. There is a delay on my PC where I only see a white box before it loads up. Might be the same for you?

Hut

C100_taterhead_1392181220

Posts: 4936

Joined: 4/27/2010

Location: MN, USA

5/25/2012 8:28 PM

Working fine here on chrome

Ashleymx

C100_cr250_96_mcgrath_1392232794

Posts: 489

Joined: 8/12/2008

Location: Cumming, GA USA

5/26/2012 1:38 AM

Same here. Last 3 days Racer X embedded vids just arent appearing. Same on Transworldmx too???

Ashleymx

C100_cr250_96_mcgrath_1392232794

Posts: 489

Joined: 8/12/2008

Location: Cumming, GA USA

5/26/2012 1:39 AM

shanhard wrote: Did you wait longer than 5 seconds for the video plugin to load?
Try leaving it open for a bit and see if it loads. There is a delay on my PC where I only see a white box before it loads up. Might be the same for you?

No white box, not even a space where the vid should be. Older vids on the site are OK

Derpin' DJ

C100_danger_5_2_1395773311

Posts: 4388

Joined: 5/27/2011

Location: AUS

5/26/2012 1:43 AM

Ashleymx wrote: Same here. Last 3 days Racer X embedded vids just arent appearing. Same on Transworldmx too???

Yeah, thats exactly the same thing thats happening to me

Ashleymx

C100_cr250_96_mcgrath_1392232794

Posts: 489

Joined: 8/12/2008

Location: Cumming, GA USA

5/26/2012 1:47 AM
Edited Date/Time: 5/26/2012 2:19 AM





I'm using Chrome too. Noticed the menu settings page changed the other day in chrome and I had to re allow certain pop ups again even though I didn't do any updates to it? Looks like its chrome related as they work in IE.

Ashleymx

C100_cr250_96_mcgrath_1392232794

Posts: 489

Joined: 8/12/2008

Location: Cumming, GA USA

5/26/2012 2:06 AM
Edited Date/Time: 5/26/2012 2:12 AM

FIXED! Do you run AVG security? Mine did an update a few days ago. In Chrome go to settings - Extensions - Then untick "AVG Do Not Track" Its suppose to block ads and Trackers. I guess it thinks the YouTube vids are ads.

kongols

C100_stewart_1380551035

Posts: 15198

Joined: 9/22/2009

Location: Riga, LVA

5/26/2012 2:29 AM

Ashleymx wrote: FIXED! Do you run AVG security? Mine did an update a few days ago. In Chrome go to settings - Extensions - Then untick "AVG Do Not Track" Its suppose to block ads and Trackers. I guess it thinks the YouTube vids are ads.

It`s not just AVG, a lot of adblockers do that. They`re blocking commercials that are before video but video doesn`t start before commercial isn`t over.

The pessimist says it can`t get any worse, the optimist says it can.

Post a Reply to: RacerX Films not Available

To post, please join, log in or connect to Vital using your Facebook profile Fb_connect_sm