Can not post

Related:
Create New Tag

motoxchange

C100

Posts: 8

Joined: 3/4/2012

Location: NJ, USA

3/31/2012 12:49 PM

I am not able to post to Vital. If this even works I'll be surprised.
I have a mac book and run safari and firefox. Neither work
Thank you in advance

derestricted

C100_de_ktm_1458760914

Posts: 88

Joined: 11/17/2011

Location: AUT

5/9/2012 12:04 PM

I dont seem to be able to post either. Testing here. Maybe I cant link images yet due to low post count, do you have that set?

GuyB

C100_110811guyb_redbud_1449985751

Posts: 26857

Joined: 7/10/2006

Location: Aliso Viejo, CA USA

Administrator

6/25/2012 10:49 AM
Edited Date/Time: 6/25/2012 10:49 AM

If you're posting something with a link in the body of the message, and have very few posts. it's likely that you're getting caught in a spam filter.

techniche-intl

C100_techniche_logo_with_drop_shadow_300_dpi

Posts: 14

Joined: 12/9/2011

Location: USA

8/24/2012 1:34 PM

We are having this same issue. I will try again with no links

thanks guys!

Ove

C100_309182_10150988064625800_1815816267_n_1370032630

Posts: 92

Joined: 7/13/2011

Location: NOR

2/10/2013 8:50 AM

How many posts do you need to have before you can post with links to photos etc?

Hello Vital MX Visitor,

We’re conducting a survey and would appreciate your input. Your answers will help Vital and the MX industry better understand what consumers like you want. Survey results will be used to recognize top brands. Make your voice heard!

Five lucky people will be selected at random to win a Vital MX t-shirt.

Thanks in advance,

The Vital MX Crew

Take Survey